Szlovák Kupa: ez még gombócból is sok – tíz gólt szerzett a DAC

Vágólapra másolva!
2022.09.14. 18:03
null
Kalmár Zsolt is betalált az 1–10-es mérkőzésen (Fotó: Lelkes Ernő)
A Szlovák Kupában a DAC a Baník Kalinovóval küzdött meg a legjobb 32 közé jutásért – már amennyire küzdelemnek lehetett nevezni a mérkőzést. A dunaszerdahelyi csapat 10–1-re nyert idegenben a harmadosztályú együttes ellen.

 

Nagyon gyorsan eldöntötte a továbbjutást a DAC, amelynek soraiban három magyar játékos került a kezdőcsapatban. Húsz perc elteltével három góllal vezetett a sárga-kék legénység, a félidőben pedig már fél tucat találatnál tartott.

Ugyan a fordulás után először a hazaiak találtak be, a 820 néző további szép vendéggólokat láthatott. Kalmár Zsolt az első félidőben kiosztott három gólpasszt, és szerzett egy gyönyörű gólt. Egy órát töltött a pályán a dunaszerdahelyi csapatkapitány, akit vastapssal kísértek le a nézők a pályáról.

SZLOVÁK KUPA
A 32 KÖZÉ JUTÁSÉRT
Baník Kalinovo (III.)–DAC 1–10 (0–6)

DAC: Veszelinov – Blackman (Andzouana, a szünetben), Brunetti, Muhamedbegovics (Szolgai, a szünetben), Ciganiks – Kalmár Zs. (Ramadan, 62.), Fazlagics (Dimun, a szünetben), Nebyla – Gavrics (Moumou, 68.), Krsztovics, Szánthó
Gólszerző:
Melicher (53.), ill. Nebyla (2., 9.), Ciganiks (20.), Krsztovics (27., 33., 74. – a harmadikat 11-esből), Gavrics (45., 55.), Kalmár Zs. (59.), Moumou (70.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik