Szerbia: Szivics veheti át a világbajnok generációt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.29. 13:08
A szerb Mondo értesülései szerint a Kecskeméti TE és a DVTK volt edzője, Tomiszlav Szivics az egyik esélyes a világbajnok U20-as nemzeti csapatra épülő szerb U21-es válogatott irányítására.

A Szerb Labdarúgó-szövetség rendkívüli bizottsága pénteken ül össze, hogy határozzon az új szövetségi edző személyéről. A szervezet Mladen Dodics helyére keres trénert, Veljko Paunovics, a világbajnok U20-asok edzője nem vállalta a megbízást.

A nemzeti csapatokkal foglalkozó szövetségi alelnök, Szavo Milosevics, valamint az utánpótlás-igazgató Mitar Mrkala leszűkítette a jelöltek listáját. A két esélyes: a szerb korosztályos válogatottakat edzőként már végigjáró, korábban az U17-es, U19-es és U-21-es együttest is irányító Tomiszlav Szivics, valamint a szingapúri szövetség korábbi technikai igazgatója, Szlobodan Pavkovics.

Szivics a Mondo beszámolója szerint a napokban a Szerb Labdarúgó-szövetség irodáiban járt. Mellette szól jelentős tapasztalata az U-válogatottakkal, ellene viszont, hogy már kétszer is elszerződött a korosztályos csapatoktól, hogy klubedzőnek álljon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik