Szerbia: Szivics távozott a posztjáról – irány Mezőkövesd?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.12.26. 16:16
null
Már nem Tomiszlav Szivics a szerb U21-es válogatott szövetségi edzője (Fotó: Veres Viktor, archív)
A Szerb Labdarúgó-szövetség (FSS) a hivatalos honlapján adta hírül, hogy Tomiszlav Szivics, az U21-es válogatott szövetségi edzője lemondott a posztjáról. A Mezőkövesd trénerjelöltjei között szereplő 50 esztendős szakember személyes okokkal indokolta távozását.

 

A Kecskemét, a Paks és a DVTK korábbi vezetőedzője kivezette a szerb korosztályos válogatottat a jövő évi U21-es Európa-bajnokságra, de a lengyelországi kontinenstornán már nem ő ül a kispadon. Tomiszlav Szivics személyes okokra hivatkozva lemondott a posztjáról.

„Meglepett minket a döntésével, ezekben az időkben nem számítottunk rá. Remélem, sikeres pálya áll előtte. Mindent köszönök neki, amit az utánpótlás-válogatottal elért” – mondta Goran Bunjevcsevics, a szerb szövetség sportigazgatója.

Szivics távozása összefüggésben lehet azzal, hogy a Nemzeti Sport értesülései szerint szerepel a neve a Pintér Attila utódját kereső Mezőkövesd edzőjelöltjei között. Arra a kérdésre, hogy lesz-e még szakvezető az NB I-ben, ennyit válaszolt: „Nem zárható ki. Bevallom, dolgozik bennem a dac.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik