Szerbia: megsérült a válogatott alapembere, ellenünk sem játszhat

Vágólapra másolva!
2020.09.28. 14:26
null
Filip Koszticsra hetekig nem számíthatnak Frankfurtban és a szerb válogatottnál sem (Fotó: AFP)
A berlini Hertha elleni német bajnoki találkozó 15. percében Jordan Torunarighával, a hazaiak középső védőjével ütközött össze a szerb Filip Kosztics. Az Eintracht Frankfurt csatárát azonnal le is cserélte Adi Hütter, a vendégek szakvezetője, s nem sokkal később az is kiderült, hogy Kosztics nem szenvedett keresztszalag-szakadást, csak meghúzódtak a szalagok, de így is többhetes kényszerpihenő vár rá.


A hírt az Eintracht Frankfurt után a Szerb Labdarúgó-szövetség is megerősítette, s hozzátették, Ljubisa Tumbakovics, a nemzeti együttes szövetségi kapitánya nem számíthat Koszticsra, a válogatott oszlopos tagjára a Norvégia elleni Eb-selejtezőn. A támadó október 11-én Belgrádban a Magyarország elleni találkozón sem lép pályára, s kihagyja a Törökország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzést is, amelyet három nappal a belgrádi találkozó után rendeznek meg Isztambulban.

Szerbia két forduló után egy ponttal a kvartett utolsó helyén áll, igaz, a törökök csak jobb gólkülönbségüknek köszönhetően előzik meg Tumbakovics együttesét. A csoportot Oroszország vezeti hat ponttal, Magyarország három ponttal a második.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik