Szerbia: két kulcsjátékosával is hosszabbított a TSC

T. J.T. J.
Vágólapra másolva!
2021.03.26. 10:00
null
Meghatározó játékosaival hosszabbított a TSC (balról jobbra): Palágyi Szabolcs vezérigazgató, Djuro Zec, Zsemberi János klubelnök, Nenad Filipovics és Mirko Jovanovics sportigazgató (Fotó: FK TSC)
Azután, hogy a Topolyai Sport Club legértékesebb játékosa, a Transfermarkt által 1.7 millió euróra becsült Nenad Lukics nemrég 2023-ig meghosszabbította szerződését az észak-bácskai együttessel, hasonlóan cselekedett az értékrangsorban második helyen álló Djuro Zec, valamint a csapat oszlopos tagja, a kapus Nenad Filipovics is,  mindketten szintén 2023-ig szóló szerződést írtak alá a TSC-vel. A topolyai együttes két ifijátékosnak, a balszélső Nemanja Krszmanovicsnak és a csatár Petar Rankovnak profi szerződést kínált, amit természetesen mindketten elfogadtak.

 


„Sikerült folytatnunk azt a gyakorlatot, hogy megtartsuk azokat a labdarúgókat, akik mindig a legjobbat hozták ki magukból, és sokat tettek a klubért, mivel a célunk, hogy a kulcsjátékosok velünk maradjanak és megőrizzük a csapat gerincét. Nem szeretünk sokat változtatni, annak örülünk, ha együtt fejlődünk”
– mondta Mirko Jovanovics sportigazgató, aki hozzátette, a két fiatal az eddigi hozzáállásával, igyekezetével, teljesítményével és játékával érdemelte ki első profi szerződését.

Nenad Filipovics köszönetet mondott a klub vezetőségének, amely élén Zsemberi János áll, hogy lehetőséget biztosítottak neki, hogy tovább élvezhesse a pályafutását:

„Tagja lenni egy ilyen egyesületnek és kiérdemelni, hogy a klub szerződést hosszabbítson velem, az hatalmas elégtétel nekem, és emiatt nagyon boldog vagyok. A TSC jó úton halad, a labdarúgókat a teljesítmény alapján jutalmazza, így az én feladatom, hogy még jobban védjek, és hogy együtt sikerüljön a bajnokságban a szűk élcsoporthoz tartozni. Bízom benne, hogy az elkövetkező időszakban ismét sikerül majd kijutnunk az európai kupaporondra” – nyilatkozta Filipovics.

A TSC huszonnyolc forduló után a hatodik helyen áll a húszcsapatos szerb Szuperligában: a világbajnoki selejtezők miatti szünet után Mladen Krsztajics együttese az újvidéki Proletert fogadja a zentai Városi Stadionban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik