Szerbia: az MU játékosa nem kíván többé válogatott lenni

T. J.T. J.
Vágólapra másolva!
2020.08.28. 12:55
null
Nemanja Matics nem kíván többé a szerb válogatottban szerepelni (Fotó: AFP)
Nemanja Matics a jövőben nem kíván a szerb labdarúgó-válogatottban szerepelni: a hírt, amelyet pénteken délelőtt több szerbiai portál is közölt, a Szerb Labdarúgó-szövetség (FSZSZ) is megerősítette. A Manchester United középpályára 48 mérkőzésen öltötte magára a nemzeti mezt, s kétszer volt eredményes, s tagja volt a 2018-as oroszországi világbajnokságon szerepelt válogatottnak.


A hírt, hogy a középpályás a jövőben nem kíván a szerb válogatottban szerepelni, Vladimir Matijasevics, a Szerb Labdarúgó-szövetség sportigazgatója megerősítette a Szerbiai Rádió és Televíziónak, s közölte, a szövetség tiszteletben tartja a labdarúgó döntését.

„Amikor a szövetségben kezdtem a munkát, beszéltem Mitroviccsal, Milivojeviccsel és Maticcsal is. Utóbbival abban maradtunk, hogy visszatér a válogatottba, de volt néhány olyan döntése, ami nem a szövetséggel kapcsolatos. Néhány nappal ezelőtt telefonon beszéltünk, s abban maradtunk, ha az időnk és a kötelességeink engedik, akkor egy kávé mellett elbeszélgetünk.Egy végtelenül kellemes és korrekt beszélgetés volt. Nemanja döntött és pontot tett a válogatottbeli pályafutására” – mondta Matijasevics, aki hozzátette, megkérdezte Maticsot, a döntése kapcsolatba hozható-e a szövetség elnökével, a szövetségi kapitánnyal, a labdarúgókkal. A játékos erre nemmel felelt.

A 32 éves Nemanja Matics eddig nem közölte a konkrét okot, ami miatt nem kíván a jövőben a válogatottban szerepelni, de a beszélgetés során elmondta, hogy elérkezett az ideje, hogy a fiatalok átvegyék a helyét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik