Szerb Szuperliga: dobogón akar maradni a Topolya

T. J.T. J.
Vágólapra másolva!
2021.10.02. 11:08
null
Közvetlen riválisa ellen őrizheti meg harmadik helyét a TSC
A negyedik helyen álló Csukaricski ellen erősítené meg pozícióját a Topolyai SC.

A harmadik helyért folytatott versenyben a Topolyai SC egyik legnagyobb riválisát, a belgrádi Csukaricskit fogadja a TSC Arénában.

„Ugyanolyan nehéz mérkőzésre számítok most is, mint a Vojvodina ellen egy nullára megnyert találkozón” – mondta Faragó Szilárd, a topolyaiak kapusedzője, aki a meccs előtti sajtótájékoztatón arról is beszélt, hogy minden bizonnyal izgalmas lesz a harmadik helyen álló TSC és a táblázaton közvetlenül mögötte helyet foglaló belgrádi együttes összecsapása. Ha a hazaiak nyerik meg a rangadót, ötpontosra nő az előnyük, a belgrádi győzelem viszont azt jelentené, hogy a Csukaricski egy ponttal megelőzné Mladen Krsztajics csapatát.

A Vojvodina elleni vajdasági derbin győzelmet jelentő fejes góllal mutatkozott be Szlobodan Rajkovics a TSC színeiben. A védő szerint a fiatal játékosokból álló fővárosi gárda ellen nem lesz könnyű megszerezni a három pontot.

„A szakmai stáb kiválóan felkészített bennünket a mai meccsre, a hibákat folyamatosan csökkentenünk kell” – nyilatkozta Rajkovics, aki szerint nagyobb teher nehezedik rájuk, mint az ellenfélre, mivel a TSC áll a harmadik helyen, amelyet szeretne megtartani.

Az észak-bácskai alakulat tíz mérkőzésen húsz pontot gyűjtött, míg a Csukaricski ugyanennyi találkozón két ponttal kevesebbet.  

SZERB SZUPERLIGA
12. FORDULÓ
17.00:
Topolyai SC–Csukaricski – élőben az NSO-n

Az élcsoport:  1. Partizan 28 pont (10 mérk.), 2. Crvena zvezda 23 (9 m.), 3. Topolya 20 (10 m.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik