Szerb Szuperliga: a Topolya csapatkapitánya bízik a sikerben

TŐKE JÁNOS (Szabadka)TŐKE JÁNOS (Szabadka)
Vágólapra másolva!
2020.10.31. 11:56
null
Szasa Tomanovics is tudja, fontos meccs vár a Topolyára
Fontos mérkőzés vár a Topolyai SC-re, hiszen a Vozsdovac idegenbeli legyőzése azt jelentené, hogy a két klub helyet cserél a táblázaton.

 

A Topolyai Sport Club az első szuperligás idényének első mérkőzésén 2–1-re nyert a Vozsdovac vendégeként, így az észak-bácskai együttes szép emlékekkel kel útra, s próbálja megismételni a tavalyi eredményt. A szerb Szuperliga 13. fordulójának mérkőzése szombaton 15 órakor kezdődik a szerb fővárosban, ahová a három pont megszerzéséért utazik a Szabó Zoltán edzette csapat. A vezetőedző jobbkeze, Mirko Jovanovics a találkozó előtt elmondta, hogy a Vozsdovacot kiváló labdarúgók alkotják, akik technikailag képzettek.

„Ahogy korábban mindegyik ellenfelünket, a mostanit is alaposan elemeztük: a Vozsdovac gyors, lendületes, fiatalokból álló együttes, amely az előző fordulókban jó eredményeket ért el, úgyhogy a játékosainknak oda kell tenniük magukat, hogy megszerezzük a három pontot” – mondta a szakember.

A TSC csapatkapitánya, Szasa Tomanovics kiemelte a meccs jelentőségét: ha a topolyaiak győznek, megelőzik a táblázaton a Vozsdovacot, és felzárkóznak az élcsoporthoz. A középpályás bízik benne, hogy megismétlik a tavalyi idénynyitón mutatott jó játékot, és ezúttal is három ponttal gazdagabban térnek vissza Topolyára.

Az előző fordulóban a TSC saját közönsége előtt gól nélküli döntetlent játszott a Csukaricskivel, s tizenkét forduló után tizennyolc pontot gyűjtve a tizedik helyen áll a húszcsapatos bajnokságban, míg a Vozsdovac húsz ponttal a hetedik.

SZERB SZUPERLIGA
13. FORDULÓ

15.00: Vozsdovac–Topolya – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik