• Egyértelműen március a legfontosabb hónap a Ferencvárost vezetőedzőként, a nemzeti csapatot szövetségi kapitányként irányító Elek Gábor számára. A győri olimpiai selejtező persze mindenekfelett áll, de az FTC is rendkívül fontos két mérkőzést vív a Podgoricával a BL-ben. A lapunknak nyilatkozó szakember elmondta, az idény előtt klubcsapatával azt a célt tűzték maguk elé, hogy alkalmazkodjanak a nehéz körülményekhez, és próbálják végigvinni az idényt. Elek régi motoros, de ilyen januári és februári terhelésben nem hogy nem volt része, még nem is hallott ilyenről.

A Leipzig és a Wolfsburg futballcsapatának Német Kupa-mérkőzése kapcsán körbejártuk, mi mindenben is hasonlít a két klub története, és milyen kapcsolódási pontok lelhetők fel. Például ott van Ralf Rangnick személye, aki korábban vezetőedzőként és sportigazgatóként is segítette a lipcseieket, ugyanakkor ő indította be a wolfsburgiak szakvezetője, Oliver Glasner karrierjét is, amikor kiszúrta magának a Salzburg sportkoordinátoraként.

Száz nap múlva kezdődik a tavalyról elhalasztott labdarúgó Európa-bajnokság, amely a csúszás ellenére továbbra is az EURO 2020 nevet viseli. Összeállításunkban bemutatjuk a leendő helyszíneket, és azt is végigvettük, hogy melyik városra pillanatnyilag milyen járványügyi szabályok érvényesek, azaz lehetnének-e nézők a stadionban. A teljes menetrendet is lehet böngészni, amelyből persze kiderül, hogy hány meccsnek adhat otthont a Puskás Aréna.