Svédország: Ibra színészi karrier felé veszi az irányt

KOVÁCS SÁRIKOVÁCS SÁRI
Vágólapra másolva!
2021.04.09. 20:47
Az AC Milan svéd játékosa, Zlatan Ibrahimovic készen áll, hogy karrierjét új utakra terelje a válogatott mellett. Nem is aprózza el első lépéseit, hiszen mozivásznas debütálásra készül. Terveit a közösségi médiában jelentette be a nagyközönség számára.
Zlatan Ibrahimovic szerepel a következő Asterix-filmben (Forrás: AFP)
Zlatan Ibrahimovic szerepel a következő Asterix-filmben (Forrás: AFP)

 

A 39 éves futballsztár a napokban posztolt egy képet Twitter-oldalára, ezen nem más, mint az a szó szerepel, hogy „Antivirus”. Mind a betűtípus, mind a kép színvilága ismerős lehet azon olvasók számára, akik rajonganak a René Goscinny és Albert Uderzo által megálmodott képregényhősökért.Asterixért és Obelixért.

Zlatan Ibrahimovic, akit nemrégiben hívtak vissza a válogatottba, egy római származású karaktert fog alakítani az Asterix és Obelix: Középső Birodalom című filmben. Hogy miért Antivirus a képen szereplő szó? Nos, a focista által alakított karaktert Caius Antivirusnak nevezik az élőszereplős filmsorozat ötödik részében.

A film premierjét a tavalyi évre tervezték, a koronavírus-járvány okozta nehézségek miatt azonbanez az esemény is későbbi időpontra tolódott el. A francia alkotás egyébként több mint 60 millió eurós költségvetéssel az egyik legnagyobb nemzeti produkcióvá nőheti ki magát.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik