Diószegi László biztosra vette, hogy elhalasztják a döntést (Fotó: Földi Imre)

 

Diószegi László szavaiból kiderül, hogy egyáltalán nem lepte őt meg a legfrissebb „fejlemény, amely nem más, mint a döntés elhalasztása.

 
A 26. percben lefújták a Sepsi meccsét a vendégultrák magyarellenes rigmusai miatt!
„Kockázatos, de korrekt döntés” – visszhangok a félbeszakadt Sepsi-meccs után
Az FCU Craiova szerint a Sepsi a felelős a magyarellenes rigmusokért
Nem zárhatjuk ki az ellenfél szurkolóit – Diószegi

„A bizottság szerdán ült össze, de én biztos voltam benne, hogy a döntéshozatalt elhalasztják. Ez meg is történt, méghozzá azzal az indoklással, hogy várják a Craiova bizonyítékait. A Napnál is világosabb, hogy mi történt, szóval nem tudom, mi lehet a markukban. Ez az ügy egyedülálló az országban, sőt talán egész Európában” – mondta a Sepsi tulajdonosa és egyben elnöke Harsányi Leventének és Risztov Évának.

Diószegi azt is elárulta, hogy leghamarabb mikor hozhatnak döntést az ügyben.

Ugyan vannak törvények, de itt állandóan a kiskapukat keresik. Kíváncsi vagyok, hogy február nyolcadikán megszületik-e a döntés vagy tovább húzzák az ügyet.”

Diószegi László feltárta, hogy nem beszélt a Craiova tulajdonosával, akinek unokatestvére a meccs után elnézést kért a magyarellenes rigmusokért.

Nem szoktunk beszélgetni egymással. Az igazság az, hogy mi fehér hollók vagyunk ebben a bajnokságban. Nekem egyetlen tulajdonos telefonszáma sincs meg, de ők sem igazán tartják a kapcsolatot egymás között. A Craiova tulajdonosának unokatestvére kinn volt a mérkőzésen, bocsánatot kért tőlem a történtekért. Aztán három óra múlva gyökeres változás következett be, elkezdtek támadni bennünket.”

A beszélgetést ide kattintva hallgathatja meg.