Sporting: kilenc nap után menesztették Mihajlovicsot

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.28. 08:54
null
Mihajlovics munkája nem tartott sokáig a Sporting élén (Fotó: AFP)
Mindössze kilenc napig volt Szinisa Mihajlovics a portugál labdarúgó-élvonalban játszó Sporting CP vezetőedzője – a lisszaboni klub hivatalos közleményben jelentette be, hogy szerződést bont a szerb trénerrel.  

 

Szinisa Mihajlovics június 18-án írt alá egy hároméves szerződést a Sportinggal, öt nappal azelőtt, hogy a szurkolók nyomására távozott a korábbi klubelnök, Bruno de Carvalho. Az, hogy végül mégsem Mihajlovics lesz a jelenleg nagy problémákkal küzdő Sporting CP trénere, már korábban felvetődött, a hír pedig mostanra biztossá vált.

„A Sporting úgy döntött, hogy véget vet Mihajlovics próbaidejének, és szerződést bont vele – mondta José de Sousa Cintra, akit a klub jelenlegi elnökeként nevez meg a hivatalos közleményben. – Sürgősen új edző után nézünk, akit hétfőig szeretnénk bemutatni."

Sousa Cintra továbbá elmondta: reménykedik abban, hogy az új szakvezetőnek sikerül meggyőznie néhány olyan játékost a visszatérésről, akik azután döntöttek a távozás mellett, hogy május közepén egy ötvenfős huligánsereg megtámadta őket edzés közben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik