Alves nemrég még világbajnokságon szerepelt, most pedig a börtönben rúgja a labdát... (Fotó: Getty Images)

 

 
Kiderült néhány részlet Dani Alves feljelentőjének vallomásából
Daniel Alves már háromszor is módosított a vallomásán
Akár 12 évet is kaphat Dani Alves – sajtóhír
Dani Alvessel szerződést bontott mexikói klubja

A zárt kapus mérkőzésre csütörtökön került sor, és a jelentés szerint a rabok izgatottak voltak, hogy láthatják Dani Alvest játszani, azt viszont nem tudni, hogy mi lett a találkozó végeredménye, és hogy hogyan muzsikált a 126-szoros válogatott labdarúgó.

Annyi bizonyos, hogy az elmúlt napokban rengeteg aláírást osztott ki, az egyik cellatársa (névszerint Coutinho) Ronaldinho egyik éjszakai klubjában volt korábban kidobó.

Alves amikor megérkezett a börtönbe, kapott 100 eurót, amit magára költhetett. Úgy tudni, ebből a pénzből alapvető dolgokat vásárolt, például négy joghurtot, négy tonhalkonzervet, egy tubus sampont, egy dezodort és néhány energiaitalt.

Mint ismert, Alvest még múlt pénteken szexuális zaklatás miatt vették őrizetbe, mert egy nő feljelentést tett ellene. Az áldozat azt állítja, hogy a labdarúgó múlt év végén egy barcelonai bárban zaklatta őt. Az első hírek arról szóltak, Dani Alves a nő fehérneműjébe dugta a kezét, később már nemi erőszakra módosult a vád, s azt kérték, a jobbhátvéd óvadék ellenében se szabadulhasson, emellett a labdarúgó négy és 12 év közötti börtönbüntetést is kaphat.

Ügyvédje most azon dolgozik, hogy Alvest kiengedjék a börtönből, és szabadlábon védekezhessen.