Skócia: Mindenki minket akar legyőzni – László Csaba

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.12.18. 10:24
László Csaba, a skót labdarúgó-másodosztályban szereplő Dundee United menedzsere tisztában van vele, mennyire nehéz dolga van a csapatának.

„A Dundee United a bajnokság legnagyobb egyesülete, mindenki le akarja győzni, mindenki »át akar gázolni rajta« – vélekedett László Csaba. Ez mindig nagy veszélyt rejt magában. Fontos az önbizalom és az, hogy két lábbal a földön maradjunk. Rendkívül lényeges, hogy a játékosok ne csak fizikailag, de mentálisan is jól képzettek legyenek.”„A Dundee United a bajnokság legnagyobb egyesülete, mindenki le akarja győzni, mindenki »át akar gázolni rajta« – vélekedett László Csaba. Ez mindig nagy veszélyt rejt magában. Fontos az önbizalom és az, hogy két lábbal a földön maradjunk. Rendkívül lényeges, hogy a játékosok ne csak fizikailag, de mentálisan is jól képzettek legyenek.”

„Mostanában a riválisaink is jó formában vannak, jó eredményeket értek el, ezért minden ellenfelünk bizakodik, ha velünk csap össze. Nem mehetünk neki egyetlen mérkőzésnek sem úgy, hogy mi vagyunk az esélyesek. Ebben a bajnokságban bármelyik gárda legyőzheti a másikat, úgyhogy nagyon óvatosnak kell lennünk, különösen hazai pályán. A játékosaim bíznak egymásban, ez nagyon fontos.”

Szombaton a forduló rangadóján a listavezető Dundee United a harmadik Queen of the South otthonába látogatott, ám a találkozót a pálya alkalmatlansága miatt félbe kellett szakítani.

László Csaba együttese a tabellán így visszaesett a második helyre (hátránya két pont), ám, ugye, egy összecsapással kevesebbet játszott, mint az éllovas St. Mirren.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik