Sepsi: szerződtették a Csíkszereda csapatkapitányát

BOROS MIKLÓSBOROS MIKLÓS
Vágólapra másolva!
2021.01.05. 12:26
null
Eder labdával (Pál Zoltán/FK Csíkszereda)
Spanyol középpályás a Sepsi OSK első igazolása a téli szünetben: Eder González Tortella az FK Csíkszeredától szerződött a román labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő csapathoz.

 

A 23 éves játékos három és fél éven át játszott a Liga 2-es székelyföldi együttesben, 95 tétmérkőzésen 17 gólt szerzett, és a 2020–2021-es idényben már a csapatkapitányi tisztséget is betöltötte.

A klubváltást az első ligás szereplés lehetőségével indokló Eder a csíki klub honlapján és közösségi oldalán közzétett üzenetben búcsúzott el az FK szurkolóitól.

„Elhagyom a klubot, amely megadta nekem a lehetőséget, hogy profi labdarúgó váljon belőlem, és amely a személyes fejlődésemet is segítette. Szeretnék köszönetet mondani minden alkalmazottnak, a vezetőknek, a szakmai stábnak és csapattársaimnak az elmúlt három és fél évért. Ugyanakkor köszönöm a szurkolóknak és a városlakóknak, akik szeretettel befogadtak. Megtisztelő volt ehhez a klubhoz tartozni és csapatkapitányának lenni” – írta a spanyol futballista, aki másfél éves szerződést kötött a Sepsivel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik