Panajotisz Delijanidisz (sárgában) a Sepsinél folytatja (Fotó: Getty Images)

A védelem mindkét oldalán bevethető Panajotisz Delijanidisz az OFI Kréta csapatától szerződött egy évre a székelyföldi klubhoz. A korábbi görög utánpótlás-válogatott, 23 éves játékos korábban szerepelt a PAOK és a szlovákiai Nagymihály csapataiban is.

Delijanidisz a Sepsi ötödik bejelentett igazolása ezen a nyáron Bogdan Mitrea (belső védő, Spartak Trnava), Vlad Mitrea (középpályás, Lokeren), Bryan Nouvier (Rakow Czestochowa) és Adnan Aganovic (középpályás, AEL Limasszol) után.

Szintén egy évre lett a Sepsi játékosa a bajnok CFR-től érkező Jesús Fernández Collado. A Real Madridban is megfordult 32 éves spanyol kapus legutóbb kölcsönjátékosként a görög Panetolikoszban szerepelt.

A korábban szintén bejelentett Alexandru Greab viszont nem marad a csapatnál, a közös megegyezéssel távozó kapus szerdán a liga 2-ből feljutó FC Argeshez igazolt.

Hadnagy Attila, a Sepsi OSK sportigazgatója a Nemzeti Sportnak elmondta, a felkészülés alatt szeretnének egy edzőmérkőzést is játszani a másodosztályú FK Csíkszereda ellen, de az időpontban még nem egyeztek meg.