Sepsi OSK: szlovén válogatott játékost szerződtettek

B. M.B. M.
Vágólapra másolva!
2021.07.03. 17:38
null
Rajko Rep (jobbra) és Hadnagy Attila sportigazgató (Fotó: Sepsi OSK Facebook)
Szlovén válogatott középpályással erősített a Sepsi OSK, a 31 éves Rajko Rep hároméves szerződést között az Európa-konferencialiga selejtezőire készülő székelyföldi klubbal.

 

Rajko Rep hazájában 109 élvonali mérkőzésen 12 gólt szerzett az NK Celje, az NS Mura és az NK Maribor színeiben, az elmúlt hét idényben pedig osztrák klubokban (Austria Klagenfurt, LASK, TSV Hartberg) játszott, 107 Bundesliga-találkozón 23 gólt jegyezve. A szlovén válogatottban két éve mutatkozott be, öt mérkőzése és egy gólja van a nemzeti együttesben.

Rep a sepsiszentgyörgyi klub nyolcadik új szerzeménye a nyáron, előtte a bolgár-macedón Sztefan Askovszki (szélső, FC Botosani), a portugál Hugo Sousa (középhátvéd, Astra Giurgiu), a bolgár Cvetelin Csuncsukov (csatár, Academica Clinceni), a szerb Petar Bojics (középpályás, Vojvodina), valamint három romániai játékos, Razvan Began (kapus, Dunarea Calarasi), Cristi Barbut (jobbszélső, Universitatea Craiova) és Botorok János (jobbszélső, FK Csíkszereda) érkezett a Liga 1-ben negyedik helyen végző csapathoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik