Sepsi: jogi lépéseket tesz a klub a rágalmazókkal szemben

Vágólapra másolva!
2020.02.25. 09:36
Hivatalos közleményben reagált a román élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Sepsi OSK a klubot ért vádaskodásokra.

A Sepsi egy pontot szerzett legutóbbi két bajnokiján, néhányan pedig a Facebookon adtak hangot a véleményüknek, miszerint manipulálhatták a találkozókat.

A klub közleményét változtatás nélkül közöljük:

A Sepsi OSK vezetősége határozottan visszautasít mindennemű nyílt vagy burkolt, alaptalan vádaskodást, híresztelést, amely kétségbe vonja a mérkőzések körülményeinek tisztaságát.

A Sepsi OSK számára az egyetlen járható út a tiszta verseny, éppen ezért elfogadhatatlan minden olyan manipulatív kísérlet, hangulatkeltés, amellyel egyesek klubunk hitelét próbálják rontani.

Csapatunk tisztességes versenyben kívánja megmérettetni magát, szakmai és erkölcsi szempontbólis a becsület vezérel minket. Nemcsak szlogenek szintjén megfogalmazott célnak tartjuk, hogy mindent átláthatóan, tisztességesen és becsületesen csináljunk, hanem ehhez is tartjuk magunkat.

Megelégelve klubunk rossz hírét keltő, alaptalan vádaskodásokat, a rágalmazókkal szemben a Sepsi OSK megteszi a szükséges jogi lépéseket.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik