Románia: Mutu meglepő bejelentést tett a születésnapján

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.09. 11:13
Adrian Mutu csütörtökön ünnepelte 36. születésnapját, ez alkalomból hívták a Digi Sport műsorából – meglepő választ kaptak.

„Nem akarok beszélni a labdarúgásról, visszavonultam” – jött a válasz a támadótól.„Nem akarok beszélni a labdarúgásról, visszavonultam” – jött a válasz a támadótól.

Mutu szabadon igazolható volt, miután szeptember végén szerződést bontott a Petrolul Ploiesti együttesével. Szó volt róla, hogy visszatér a Fiorentinához, ahol a héten kellett volna edzésre jelentkeznie, de az olasz csapat többször sem tudta elérni a csatárt, aki később azzal magyarázta mindezt, hogy beteg édesanyja mellett kellett maradnia. Minden bizonnyal ezt megelégelte a Fiorentina, a csalódott Mutu pedig végül úgy döntött, szögre akasztja a cipőjét.

A román játékos több olasz csapat (Inter, Verona, Parma) érintése után került a Chelsea-hez, ahonnan azonban hamar távoznia kellett, miután megbukott a drogteszten. A Juvéba vezetett az útja, de a 2006-os botrány után a Fiorentinához igazolt, amelynél öt szezont töltött el. Cesenás kitérő után a francia Ajaccio alkalmazásába került, majd jött a Ploiesti 2014-ben. Szó volt róla, hogy az indiai Szuperligában szerepel, de ez nem valósult meg. A román válogatottban 77 mérkőzésen 35 gólig jutott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik