Románia: a Sepsi reagált a szövetségi vizsgálat hírére

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.04.11. 14:30
A Sepsi OSK vezetősége üdvözli azt a gyorsaságot és elkötelezettséget, amellyel a román labdarúgás felelős szervei reagáltak a bukaresti Juventus–Sepsi OSK Liga 1-es bajnoki mérkőzés előtti, a házigazdák által generált, a sport szellemétől idegen, gyűlölködő megnyilvánulásokra – olvasható a sepsiszentgyörgyi labdarúgócsapat szerdai közleményében.

A klub nagy figyelemmel kíséri a vizsgálatot, bízik benne, hogy az ügyet a súlyosságának megfelelő arányú intézkedések követik, és az eljárás eredményének nyilvánosságra kerüléséig nem kíván egyéb tiltakozási eszközökhöz folyamodni.

„Ugyanakkor köszönjük szurkolótáborunknak, hogy sokadszor is magas fokú emberi érettségről, higgadtságról tett tanúbizonyságot, és példát mutatott abból a szellemből, amelynek meggyőződésünk szerint öveznie kellene a sport világát” – írják a közleményben.

Mint beszámoltunk róla, magyargyalázó, erőszakra uszító, rendkívül vulgáris népzene-feldolgozást játszottak le a sepsiszentgyörgyi csapat hétfői mérkőzése előtt a Bukarest melletti Voluntari stadionjában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik