Aissa Laidouni (balra) ma már aligha bánja, hogy 2019-ben nem szerződtette őt az FCSB elnöke, Gigi Becali (jobbra) (Fotó: AFP, Sport.ro/ NSO-montázs)

 

A digisport.ro és a Sport.ro híre szerint 40 ezer eurón múlt, hogy 2019–2020-as idényben az FC Voluntari-ból nem a bukaresti FCSB-hez szerződött 2019-ben Aissa  Laidouni, aki a katari világbajnokságon a tunéziai válogatott egyik legjobbjának bizonyult (a dánok ellen a meccs emberének is megválasztották) és a hírek szerint a télen Franciaországból akár 10 millió eurós ajánlat is érkezhet érte a Ferencvároshoz.

A cikk szerint Laidouni vételára 200 ezer euró volt, és ezen felül 20 százalékos, tehát mintegy 40 ezer eurós ügynöki jutalékot is kellett volna fizetnie Becalinak azért, hogy a középpályás az FCSB-t válassza. Erre azonban nem volt hajlandó a bukaresti futballvezér.

„Van itt néhány elv. A világjárvány idején húsz százalékot kért a menedzsere a vételáron felül. Erre én mondtam, hogy viszlát, hagyjatok békén” – a Sport.ro szerint ezzel zárta le annak idején Becali a Laidouni-ügyet.       

A német piaci portál, a Transfermarkt azt írja, Laidouni 2020-ban 600 ezer euróért szerződött a Fradiba, jelenleg pedig 4 millió euróra becsülik a piaci értékét.