Román Kupa: a szövetség igazgatója tüzelte fel az FCSB-t

BOROS MIKLÓSBOROS MIKLÓS
Vágólapra másolva!
2020.07.29. 15:35
null
Egy gól döntött, az FCSB legyőzte a Sepsit a kupadöntőben (Fotó: Sepsi OSK/Fekete Lehel)
A Román Labdarúgó-szövetség technikai igazgatója tüzelte fel a FCSB csapatát a Sepsi OSK elleni Román Kupa döntőjében – állítja a bukaresti klubhoz közeli forrásokra hivatkozva a Gazeta Sporturilor román sportlap. A cikk szerint Mihai Stoichita a mérkőzés szünetében, 0–0-ás állásnál alaposan lehordta a gyengén futballozó FCSB játékosait, akik végül 1–0-ra megnyerték a finálét.

 

„Tényleg nem szégyellitek magatokat? Semmit se játszotok! Azt állítjátok, hogy ti vagytok a Steaua? Nem látszik! Nevetségesek vagytok! Tényleg csak ennyit tudtok?” – kiabálta a lap szerint Stoichita a bukaresti futballistáknak.

A 66 éves Stoichita három különböző időszakban (1993–1998, 2009–2010 és 2012) is dolgozott a Steauánál, másodedzőként három, vezetőedzőként pedig egy bajnokságot (1998) nyert a bukaresti klubbal, de Moldovában (Serif Tiraspol, 2002) és Örményországban (Pjunik Jereván, 2004) is elhódította a bajnoki címet.

A kupadöntő Anton Petrea vezetőedző első mérkőzése volt a FCSB kispadján, aki a lap beszámolója szerint szó nélkül engedte, hogy a szövetség embere számon kérje játékosait.

EMLÉKEZTETŐÜL – ROMÁN KUPA
DÖNTŐ
SEPSI OSK–FCSB 0–1 (0–0)

Ploiesti, Ilie Oana Stadion, zárt kapuk mögött. Vezette: Coltescu
Sepsi: Niczuly – Dimitrov (Díaz, 75.), Buhenna, Tincu, Stefan – Deaconu, Vasvari, Achahbar (Celea, 83.) – Carnat (Fülöp L., a szünetben), Karanovic (Safranko, a szünetben), Stefanescu (Csiszér, 75.). Vezetőedző: Leo Grozavu
FCSB: Vlad – Cretu, Miron, Cristea, Pantiru (Pantea, 90.) – Olaru (Morutan, a szünetben), Popescu, Vana (Petre, a szünetben) – Man, Tanase, Coman (Perianu, 93.). Vezetőedző: Anton Petrea
Gólszerző: Man (65.)
Kiállítva: Buhenna (79.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik