Roma-ötös, Suárez-dupla, veszprémi hajrá - vasárnapi videók

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.30. 12:09
Tovább menetel az AS Roma az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban, a „farkasok” hazai pályán 5–0-ra kiütötték a Bolognát. A címvédő Juventus minimális különbséggel nyerte meg a torinói városi rangadót, míg az Inter és Lazio nagy meglepetésre csak döntetlent játszott a Cagliari, illetve a Sassuolo vendégeként. Angliában a Liverpool Luis Suárez vezetésével magabiztosan verte meg a sereghajtó Sunderlandet, az AS Monacónak a döntetlen is elég volt, hogy visszaálljon a tabella élére, a Dinamo Moszkva remek gólokkal győzte le a Krilja Szovjetov Szamarát, az MKB-MVM Veszprém parádés hajrával nyert a Rhein-Neckar Löwen ellen a férfi kézilabda BL-ben, míg az orosz strandfoci-válogatott megvédte címét. Íme, a vasárnap legérdekesebb videói!

Hatból hat, továbbra is hibátlan az AS Roma az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban: a Serie A listavezetője ezúttal a Bolognán gázolt át, 5–0-ra győzött.

Szerencsés góllal nyert a Juventus vendégként a Torino ellen. Mielőtt Pogba a hálóba juttatta volna a labdát, Carlos Tévez lesről fejelt a keresztlécre.

Győztes helyzetből vesztett pontokat az Internazionale és a Lazio. A rómaiak a második félidő elején gyorsan kétgólos előnyt kovácsoltak André Dias és Candreva révén a Sassuolo otthonában, az újonc Schelotto révén felelt, majd Floro Flores egalizált. Az Inter sem tudta megőrizni előnyét a Cagliari ellen: Icardi közeli fejesével szerezték meg a vezetést a milánóiak, Nainggolan révén azonban jött a válasz: a középpályás a 83. percben eleresztett egy átlövést, amely megpattanva tehetetlenné tette Handanovicot.

CAGLIARI–INTERNAZIONALE 1–1

SASSUOLO–LAZIO 2–2

A Liverpool 3–1-re nyert a Sunderland otthonában a Premier League 6. fordulójának vasárnapi mérkőzésén. Az eltiltása után a bajnokságban is visszatérő Luis Suárez két gólt szerzett, mindkettőnél – az amúgy gólt is jegyző – Daniel Sturridge remek passza után volt eredményes.

A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 8. fordulójának záró mérkőzésén a Monaco 1–1-es döntetlent játszott a Reims otthonában, és jobb gólkülönbségének köszönhetően visszaállt a tabella élére.

Dzsudzsák Balázs csapata, a Dinamo Moszkva hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Krilja Szovjetov Szamarát az orosz Premjer-liga 11. fordulójában. A mérkőzés legszebb gólját Jurij Zsirkov szerezte. A Dinamo védekező középpályása a 79. percben – Igor Gyenyiszov beadása után – kapásból lőtt a kapuba.

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának rangadóján az MKB-MVM Veszprém óriási csatában 30–29-re legyőzte a német Rhein-Neckar Löwent. A hazai csapat remekül kezdett, a folytatásban azonban kiegyenlítettebbé vált a játék, a német csapat a második játékrészben többször egyenlített, ám a vezetést nem sikerült megszereznie: Chema Rodríguez találata a Veszprém javára döntött.

Oroszország 5–1-re legyőzte Spanyolországot a 2013-as strandfoci-világbajnokság fináléjában, így megvédte címét. Tekintse meg a döntő összefoglalóját!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik