Real Madrid: a klub tagadja, hogy tudott CR botrányáról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.11. 18:54
null
A portugál lap szerint Cristiano Ronaldo 2010-ben a Real Madrid nyomására kötött alkut az őt vádoló nővel (Fotó: AFP, archív)
Cristiano Ronaldo ügynöke után a Real Madrid is cáfol az ötszörös aranylabdás nemierőszak-ügyében. A spanyol klub azt állítja, semmit sem tudott az amerikai vádról.

 

Mint ismert, az amerikai Kathryn Mayorga azzal vádolta Cristiano Ronadót, hogy 2009-ben az Egyesült Államokban, egy Las Vegas-i hotelben megerőszakolta.

A portugál sztár mindent tagad, de ügynöke elismerte, hogy 2010-ben Ronaldo bíróságon kívül meg tudott egyezni a vádlójával, akinek 288 ezer eurót fizetett azért, hogy az ügyüket soha se hozza nyilvánosságra.

Egy portugál lap szerint a vádakat akkor is tagadó Ronaldót a Real Madrid vezetői vették rá az alkura. A királyiak ezt cáfolják.

„A Real Madrid jogi lépéseket tett a portugál Correio da Manha lap ellen, mert valótlanságokat állított a cikkében, és ezzel megpróbálta bemocskolni a klub hírnevét. A klub nem tudott Cristiano Ronaldo ügyéről, és ezért nem is tehetett javaslatot. A Real Madrid követeli, hogy a lap helyreigazítást közöljön, és tisztázza a cikkben leírtakat” – áll a klub közleményében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik