Puskás–Suzuki-kupa: Szeretnék lehetőséget kapni a Bayernben – Salihamidzic

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.12. 09:04
A Puskás–Suzuki-kupa 5. és 6. helyéért játszott a Bp. Honvéd és a Bayern München, s 2–2 után a magyar csapat tizenegyesekkel 3–2-re győzött – többek között Megyeri Gábor bravúrjai miatt. A mérkőzésen pályára lépett a Bayern korábbi játékosának és jelenlegi sportigazgatójának, Hasan Salihamidzicnek a fia, Nick Salihamidzic. A magyar kapus és a Bayern-játékos is nyilatkozott Felcsúton az NSO Tv-nek.

Megyeri Gábor elárulta, a tizenegyeseknél az utolsó pillanatig kivár, majd dönt, merre fog vetődni.

Mindig a játékosok nekifutásából döntöm el, hogy merre fogok vetődni, most szerencsére sikerült kétszer is eltalálni a sarkot, egyszer pedig fölé bökte a Bayern játékosa. Összességében azt gondolom, ez a szerencsén múlik” – mondta a fiatal kapus.

Nem kezdtük jól a meccset, ennek az is az oka, hogy nehezen dolgoztuk fel, hogy két győzelemmel nem jutottunk be a döntőbe” – tette hozzá Megyeri.

Nick Salihamidzic szerint édesapjának a neve nem helyez rá nyomást a pályán.

Nem érzem, hogy nyomás lenne rajtam, egyszerűen csak jól akarok játszani. Édesapám jól ismeri a pozíciót, amelyben játszom, sokat tud segíteni a pályán és azon kívül is” – mondta Salihamidzic.

A fiatal játékos szerint a legfontosabb, hogy profi legyen, akár a Bayernben, akár más csapatban.

Természetesen az az álmom, hogy a Bayern felnőttcsapatában játsszak, de ha az élet úgy hozza, elmegyek máshová, hogy profivá váljak. De mindenképpen szeretnék lehetőséget kapni itt” – tette hozzá a fiatal játékos.

PUSKÁS–SUZUKI-KUPA, FELCSÚT
AZ 5. HELYÉRT
Bp. Honvéd–Bayern München 2–2 – 11-esekkel 3–2

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik