PSV: egyre valószínűbb, hogy Afellay a télen elhagyja a klubot

Vágólapra másolva!
2010.10.22. 17:17
A holland labdarúgó-bajnokságban listavezető PSV közleményben jelentette be, hogy „valószínűtlen” a szerződéshosszabbítás Ibrahim Afellayjal, aki viszont megígérte az eindhovenieknek: mindent megtesz, hogy elszerződésével a klub is jól járjon.

„A PSV és Ibrahim Afellay közösen jutott arra, hogy több okból is valószínűtlen a játékos szerződésének meghosszabbítása” – olvasható a klub honlapján pénteken elhelyezett közleményben. Az írás tartalmazza továbbá: a klub és Afellay közösen tanulmányozzák majd az ajánlatokat, hogy azt válasszák ki, amelyikkel a játékos és a klub a lehető legjobban jár.

Mivel Afellay szerződése az évad végén lejár, ez nagy valószínűséggel azt jelenti, hogy a játékost még a télen eladják. Erre lehet következtetni a közlemény ama félmondatából is, hogy „az idényben a PSV olyan sokáig szeretne profitálni a csapatkapitány jelenlétéből, amilyen hosszan lehetséges.”

Az Afellay valószínű közeli távozásáról szóló közlemény nem sokkal azt követően látott napvilágot, hogy a Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató klub nyilvánosságra hozta: a megelőző idény 9.2 millió eurós nyeresége után a 2009–2010-es évadban 17.5 milliós veszteséget mutatott a mérleg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik