PSG: Neymar verekedett volna, a biztonsági őrök fogták le – videó

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2021.04.04. 13:35
null
Nem Neymar napja volt a szombati (Fotó: AFP)
Mint ismert, a Lille óriási meglepetésre 1–0-ra legyőzte a PSG-t a Ligue 1-ben. A meccs végén Neymart kiállították, aki ettől csak még dühösebb lett, s az öltözőbe menet előbb összeszólalkozott, majd neki is akart menni Tiago Djalónak. A biztonsági őröknek kellett lefogni a brazil klasszist. Videó!

A hazai pályán a Lille-től 1–0-ra elveszített mérkőzésen a brazil játékmester a 90. percben kapta meg második sárga lapját, ezzel a pirosat is, amely amúgy a harmadik volt neki a Ligue 1 2020–2021-es idényében. Eltiltásra számíthat, már csak azért is, mert miután a játékvezető leküldte a pályáról, újabb balhés jelenet főszereplője lett.


A Canal Plus tévécsatorna felvételein látszik, hogy az öltöző felé tartva Neymar és a szintén kiállított lille-i Tiago Djaló összeszólalkozott, és csak a biztonsági emberek gyors közbelépése akadályozta meg őket abban, hogy egymásnak essenek.

EZÉRT ÁLLÍTOTTÁK KI NEYMART

A PSG-nél Neymar kiállításán túl azért is aggódhatnak, mert a vereséggel – mellyel a Lille három ponttal ellépett – nehezebb lett a fővárosi csapat helyzete a bajnoki cím megvédéséért folyó küzdelemben.

FRANCIA LIGUE 1
31. FORDULÓ
PSG–Lille 0–1
(J. David 20.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik