PSG: Mbappé lehet a világ legjobban fizetett játékosa

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2022.02.18. 10:21
null
A PSG mindent megtesz Mbappé maradásáét (Fotó: AFP)
Újabb szerződést készít elő a Ligue 1 éllovasa a francia szupertehetségnek, amelynek értelmében a PSG klasszisa több mint 500 ezer fontot kereshetne hetente – írja az Independent.

Évek óta húzódik a 22 éves játékos átigazolási ügye, a legfrissebb hírek szerint ismét fontolgatja a hosszabbítást. A PSG mindent bevet annak érdekében, hogy magához láncolja a támadót, egy minden eddiginél magasabb fizetést tartalmazó szerződést kínálna neki. Pontos összeg ugyan nem látott napvilágot, de a hírek szerint a heti alapfizetése meghaladhatja az 500 ezer fontot (nagyjából 200 millió forintot) és összességében közelebb lehet az 1 millióhoz (több mint 400 millió forinthoz).

Kylian Mbappé a PSG–Real Madrid találkozót követően így nyilatkozott a jövőjéről: „Még nem döntöttem a jövőmről. A Paris Saint-Germainben, a világ egyik legjobb csapatában játszom. Nyújtom a legjobbamat és majd meglátjuk, mi történik a következő idényben.”

A játékos legnagyobb kérője egyértelműen a Real Madrid. A „királyiak” évek óta próbáljak megszerezni, 2021 nyarán egy 220 millió eurós ajánlatot is tettek érte, de ezt a PSG nem fogadta el.

A La Liga elnöke, Javier Tebas azt nyilatkozta, hogy a Real nemcsak Mbappét, hanem a Borussia Dortmund csatárát, Erling Haalandot is le fogja igazolni – írja a Goal.

Az, hogy Mbappé érkezik, nagyon jó hír a liga számára. Ez lenne a legjobb dolog, ami a La Ligával történhet” – válaszolta Tebas a riporterek kérdéseire.

Mbappé a futballvilág egyik legnagyobb tehetsége, a PSG színeiben 203 meccsen eddig 154 gólt szerzett, valamint 77 gólpasszt is kiosztott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik