PSG: „Legkésőbb július elsején bejelentik Zinédine Zidane-t”

J. Á.J. Á.
Vágólapra másolva!
2022.01.08. 09:17
null
A hírek szerint legkésőbb nyáron váltja Zidane (jobbra) Pochettinót a PSG kispadján (Fotó: Getty Images, archív)
Franciaországi hírek szerint eldőlt, hogy a korábban már beharangozott, edzőként a Real Madriddal három Bajnokok Ligáját nyerő Zinédine Zidane ül le a Paris Saint-Germain kispadjára.

Egyre biztosabb az információ, hogy Zinédine Zidane lesz a PSG következő vezetőedzője – jelentette ki a hazájában nagyra tartott francia újságíró, Daniel Riolo. Érdemes figyelni a szavára, hiszen az elsők között volt, aki annak idején utalt arra, hogy Lionel Messi a francia fővárosban folytatja pályafutását.

„Szeretnéd, hogy elmondjam, legkésőbb július elsején bejelentik Zinédine Zidane-t a Paris Saint-Germainnél? – kérdezte az After című francia show műsorvezetőjét az RMC újságírója. – Sőt, még azt sem zárom ki, hogy Kylian Mbappé marad, és az edzőként háromszoros Bajnokok Ligája-győztes Zizouval dolgozik együtt Párizsban. Ám nem Mbappé jövőjétől függ az edző ki- nevezése, ha ő a nyáron távozik, Zidane akkor is aláír a PSG-hez.”

Az újságíró azt is kijelentette, Mauricio Pochettino attól függetlenül, hogy megnyeri-e a Paris Saint-Germainnel a vágyott Bajnokok Ligáját vagy sem, a nyáron legkésőbb biztosan visszatér a Premier League-be.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik