PSG: két és fél évre aláírt az ötmillió euróért vett Alex

Vágólapra másolva!
2012.01.27. 17:58
Mint arról ma délelőtt beszámoltunk, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea 18-szoros brazil válogatott középső védője, Alex megérkezett a francia fővárosba, hogy átessen az orvosi vizsgálaton a Paris Saint-Germainnél. Nos, a védő egészségi állapota rendben volt, így már alá is írta szerződését.
A dél-amerikai futballista két és fél évre írt alá az újgazdag egyesülethez.„Tudok a PSG hatalmas terveiről, és azt is, hogy komolyan számolnak ezekben velem – mondta Alex. – Korábban együtt dolgoztam két évet a Chelsea-nél mostani edzőmmel, Carlo Ancelottival. Két hónapja munkálkodom azon, hogy elhagyjam a londoniakat, végül a PSG-vel kezdtem el tárgyalni. A megbeszélések a lehető legjobban mentek.”

Alex korábban a Santosban és a PSV-ben is futballozott, a nyáron pedig a Juventus vitte volna, de csak kölcsönbe, ebbe pedig nem egyezett bele a Chelsea. A PSG-nél az uruguayi Diego Lugano és a közönségkedvenc fiatal, Mamadou Sakho lesz két vetélytársa az ötmillió euróért vett brazilnak.
„Fantasztikus ember és fantasztikus játékos” – foglalta össze az Alex mellett szóló érveket Ancelotti.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik