PSG: Di María Párizsban fejezné be európai pályafutását

Vágólapra másolva!
2020.11.08. 12:09
null
Di María maradni szeretne Párizsban (Fotó: AFP)
Ángel Di María, a Paris SG argentin szélsője úgy nyilatkozott, készen áll rá, hogy meghosszabbítsa a klubbal az idény végén lejáró szerződését, és arról is beszélt, hogy a párizsi csapatnál szeretné befejezni futballpályafutása európai részét.

Ángel Di María, a Paris Saint-Germain argentin válogatott szélsője a francia együttesnél szeretné lezárni európai labdarúgó-karrierjét.

„Szívem szerint itt, Párizsban fejezném be pályafutásom európai részét, de tisztában vagyok vele, hogy ez nem csak rajtam múlik – nyilatkozta a Canal +-nak a támadó. – Elégedett vagyok a helyzetemmel, és a jelenlegi formámra sem lehet panaszom. Azt gondolom, hogy a PSG-nél mindenki szeret, már csak ezért is megpróbálok addig itt játszani, ameddig lehetőségem van rá.”

A 32 éves argentin szélső 2015 óta játszik a párizsi klubnál, s a jelenlegi idényben eddig nyolc meccsen négy gólnál és három asszisztnál jár – legutóbb éppen a héten volt eredményes, a Bajnokok Ligájában, amikor is az RB Leipzig ellen bevette Gulácsi Péter kapuját a végül 2–1-re elvesztett meccsen.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik