PSG: Beckham akár már jövő héten bemutatkozhat - Ancelotti

NSO/MTI NSO/MTINSO/MTI NSO/MTI
Vágólapra másolva!
2013.02.07. 18:32
Carlo Ancelotti, a francia élvonalbeli labdarúgó-bajokságban szereplő Paris Saint-Germain vezetőedzője szerint a csapat legújabb igazolása, David Beckham akár már a jövő hét vasárnapi, Sochaux elleni bajnoki mérkőzésen pályára léphet.

„Beckham jelenleg Londoban tartózkodik személyes ügyei miatt, azonban jövő héten már visszatér a csapathoz" – mondta Carlo Ancelotti a PSG csütörtöki sajtótájékoztatóján.

„Két erőnléti edzővel dolgozik folyamatosan, és jól halad az edzésmunkával, így a jövő vasárnapi, Sochaux elleni bajnokin akár már be is mutatkozhat. De elképzelhető, hogy csak az azt követő héten" – tette hozzá.

A harminchét éves angol középpályás legutóbb a Los Angeles Galaxyval megnyert december elsejei MLS-kupa döntőben lépett pályára. A listavezető PSG a Sochaux elleni meccs után február 24-én a nagy rivális Olympique Marseille-t fogadja.

Beckham öt hónapra szóló szerződést írta alá Párizsban, s fizetését - amely sajtóhírek szerint heti 150 ezer font (körülbelül 51 millió forint) lesz - egy gyermekeket segítő jótékonysági alapítványnak ajánlotta fel.

Az angol sztár január elején az Arsenallal edzett, és szabadon igazolható volt, miután az észak-amerikai bajnokság (MLS) decemberi zárása után elhagyta a Los Angeles Galaxyt. Beckham 1993-ban mutatkozott be a Manchester Unitedben, amelynek színeiben többek között hat angol bajnoki címet és Bajnokok Ligáját is nyert. 2003-ban a Real Madridhoz igazolt, amellyel szintén nyert bajnokságot, majd 2007-ben szerződött a tengerentúlra, és a Los Angeles Galaxyvel is szerzett bajnoki címet. Az amerikai liga szünetei alatt két alkalommal is visszatért Európába, mindkétszer az AC Milanhoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik