PSG: Ancelotti szerint nincs esély C. Ronaldo érkezésére

Vágólapra másolva!
2012.12.28. 21:17
null
Ancelotti szerint Ronaldo továbbra is a madridiakat boldogíthatja (fotó: Action Images)
A Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának olasz vezetőedzője, Carlo Ancelotti szerint nincs rá esély, hogy Cristiano Ronaldo, a Real Madrid támadója a párizsiaknál folytassa pályafutását.


Csütörtökön ismét megerősödtek a Cristiano Ronaldo lehetséges távozásáról szóló hangok, miután a spanyol sajtó közölte, hogy a Real Madrid mintegy 150 millió euró ellenében kész megválni a portugál klasszistól, ám Ancelotti szerint mindez csupán pletyka.

„Nincs esély rá, hogy Ronaldo itt folytassa a pályafutását – nyilatkozta a szakember a La Stampa című olasz lapnak. – A pénz ebben az esetben nem elegendő. A döntő faktor az, hogy a klubja mit akar.”

„Amiket az újságok írnak, annak nincs értelme. Lucas Mourával (a brazil válogatott középpályás a télen csatlakozik a párizsiakhoz a Sao Paulótól – a szerk.) már harminc játékosom lesz, és nincs szükségem többre” – szögezte le Ancelotti.

Az olasz szakembert az a pletyka sem különösebben hozta ki a sodrából, hogy felvetették neki: a nyáron José Mourinho válthatja őt a párizsiak kispadján.

„Én nagyon nyugodt vagyok. Az ember, aki ezt kiszivárogtatta róla és Cristiano Ronaldóról, az el-Tani család tagja, ám ő nem a tulajdonos. A tulajdonos nem így gondolkodik” – nyilatkozta a párizsiakhoz tavaly december végén érkezett Ancelotti.

A PSG a francia bajnokság félidejénél vezeti a pontvadászatot, jobb gólkülönbségének köszönhetően megelőzve az Olympique Lyont és az Olympique Marseille-t.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik