PSG: Ancelotti elégedetlen a 42 milliós argentin légióssal

Vágólapra másolva!
2012.11.30. 16:57
Carlo Ancelotti, a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság második helyén álló Paris Saint-Germain vezetőedzője kérdésre válaszolva kifejtette: elégedetlen a csapat egyik vezérjátékosa, Javier Pastore formájával.

„Csalódottá tesz a teljesítménye, de azt hiszem, a játékos maga sem elégedett. Ugyanakkor keményen dolgozik, ezen a héten napi két edzést hajt végig” – mondta sajtótájékoztatóján Ancelotti, azt sugallván, hogy a múlt hét végén a szünetben lecserélt, majd a Ligakupában be sem vetett Pastore ott lesz a Nice elleni szombati bajnokin.

„Ugyanúgy kínlódik ezekben a hetekben, ahogyan általában minden futballista, aki elveszíti az önbizalmát – kelt klub- és honfitársa védelmére Ezequiel Lavezzi. – Megint el kell kapnia a fonalat, és attól a pillanattól fogva senki sem fog kételkedni a képességeiben.”

Pastore tavaly nyáron 42 millió euró ellenében igazolt a Palermóból a PSG-be, és az első idényében remek teljesítményt nyújtott. Nemrégiben beszámoltunk arról, hogy a Milan fontolgatja az argentin játékos szerződtetését.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik