PSG: „A Real Madrid régóta érdeklődik Ancelotti iránt”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.14. 15:47
Leonardo, a Paris Saint-German labdarúgócsapatának sportigazgatója a TF1-nek beszélt a párizsiak vezetőedzőjéről, Carlo Ancelottiról, akire a következő szezonban is számítanak, annak ellenére, hogy a Real Madrid is élénken érdeklődik iránta.

„Ancelotti nagyon fontos számunkra, és szeretnénk, ha a következő szezonban is ő irányítaná a csapatot, azonban a Real Madrid is érdeklődik iránta már elég régóta, így érdekes átigazolási szezonnak nézünk elébe” – nyilatkozta a PSG brazil sportigazgatója.

Az olasz edző 2011 decemberében vette át a PSG irányítását, az előző idényben második lett a francia csapattal a bajnokságban, jelenleg pedig – hat fordulóval a vége előtt – tíz ponttal vezeti a tabellát. Leonardo az edzőkérdés mellett arra is kitért, hogy van-e esély a Real Madrid portugál klasszisának, Cristiano Ronaldónak a szerződtetésére.

„Még Ronaldo sem tudja, mi lesz. Az érzelmei alapján fog dönti a jövőjéről, az érzelmek pedig kiszámíthatatlanok. A futballban bármi megtörténhet, percről percre változik a világ, még abban sem vagyok biztos, hogy Mourinho tudja, mi lesz a következő szezonban” – fogalmazott a párizsi sportvezető, aki az interjút David Beckham helyzetének elemezésével zárta.

„Hatalmas megtiszteltetés, hogy nálunk játszik David. Ha szeretné folytatni, itt lesz rá lehetősége, egyedül rajta múlik, hogy velünk lesz-e a következő szezonban” – mondta Leonardo.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik