Porto: Casillasnál betelt a pohár, már a télen távozna

Vágólapra másolva!
2017.12.13. 21:21
null
Casillas az elmúlt meccseken csak a kispadról szurkolhatott a társainak (Fotó: AFP)
A portugál A Bola értesülései szerint Iker Casillas közölte klubja, a Porto vezetőivel, hogy a télen távozik a csapattól, ha nem kapja vissza helyét a kezdőcsapatban.

 

Casillas 2015 nyarán szerződött a Real Madridtól a Portóhoz, és egészen az október közepén rendezett RB Leipzig elleni BL-meccsig ő volt a csapat első számú kapusa: a 2015–2016-os idényben kettő, a 2016–2017-esben pedig csak egy bajnokit hagyott ki, míg a Bajnokok Ligájában egészen addig nem mulasztott mérkőzést.

A lipcseiek elleni idegenbeli összecsapáson, majd az azt követő további három BL-mérkőzésen és hat bajnokin azonban csak a kispadon kapott helyet, mivel Sérgio Conceicao vezetőedző nem volt megelégedve az edzéseken mutatott hozzáállásával.

A portugál tréner José Sát kezdte védetni Casillas helyett, így a 36 éves spanyol kapus október elseje óta mindössze egy kupameccsen kapott lehetőséget.

A portugál sajtó szerint ezt az állapotot megelégelte a Real Madrid korábbi játékosa, s közölte a klub vezetőivel, hogy ha nem kapja vissza helyét a kezdőben, a télen távozik.

Sokáig azonban biztosan nem marad csapat nélkül, spanyol sajtóinformációk szerint a Premier League-ben szereplő Newcastle United lehet a következő munkaadója.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik