Porto: Casillas nem kockáztatja az életét, visszavonul – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2019.05.17. 14:02
null
Casillas stábtagként dolgozhat tovább a Portónál visszavonulása után (Fotó: AFP)
Spanyol lapértesülések szerint Iker Casillas úgy döntött, hogy abbahagyja profi labdarúgó-karrierjét, mivel nem szeretné kockáztatni az életét azt követően, hogy a közelmúltban szívinfarktust kapott.

 

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, Iker Casillas egy edzésen lett rosszul, majd azonnal kórházba szállították, ahol megállapították, hogy szívinfarktusa volt. A Porto korábban megerősítette, hogy Casillas már nem lép pályára ebben az idényben, az viszont kérdéses maradt, látjuk-e még valaha védeni a világbajnok kapust.

Az Asértesülései szerint nem. Bár hivatalos bejelentés még nem hangzott el, a spanyol lap úgy tudja, hogy Iker Casillas befejezi a pályafutását. Pinto da Costa, a Porto elnöke állítólag már állást is ajánlott neki a technikai stábban.

Casillas 2015 nyarán igazolt nevelőegyesületétől, a Real Madridtól a Portóhoz. Madridban öt bajnoki címet és három Bajnokok Ligáját nyert, összesen 19 nagy trófeát, miközben 725 tétmérkőzésen lépett pályára az együttes színeiben. Portóban eddig 156 tétmeccse van és egyszeres bajnok (2017–2018).

A 167-szeres spanyol válogatott kapus kétszeres Európa-bajnok és egyszeres világbajnok.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik