Paris SG: szeretnék visszacsábítani Leonardót az Inter kispadjáról

Vágólapra másolva!
2011.06.14. 13:51
A francia labdarúgó-bajnokság patinás csapata, a Paris Saint-Germain Leonardo visszacsábítására szeretné felhasználni új pénzügyi forrásai egy részét.

A France Football is felkapta a kitartóan keringő pletykát, hozzátéve: Leonardo 2012-ig vezetőedzői szerződésben áll az olasz Interrel, és a lap megkeresésére semmilyen formában sem kívánta kommentálni az értesülést. A brazil csupán annyit közölt: egyelőre szabadságon van, és július 10-én veszi fel újra a munkát az Internél.

A 'L'Équipe értesülése szerint Leonardo valóban nyaral – Katarban, ott, ahonnan a PSG új befektetői érkeztek. A párizsi klub a szervezeti átalakítás jegyében általános menedzsernek kérné fel Leonardót, aki a jelenlegi vezetőedzővel, Antoine Kombouaréval együttműködve irányítaná a szakmai munkát.

Leonardo mindössze egy idényt (1996–1997) húzott le játékosként a PSG-nél, ám azóta is időről időre szóba kerül a szerepvállalása a brazil futball iránt hagyományosan elkötelezett klubnál.

A France Football tudni véli, hogy az Internél is foglalkoznak a kérdéssel, és Leonardo távozási szándéka esetén Marcelo Bielsát kérnék fel vezetőedzőnek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik