Oroszország: Kassai máris távozhat Moszkvából – sajtóhír

H. Á., S. ZS.H. Á., S. ZS.
Vágólapra másolva!
2020.12.10. 12:11
null
Lejárt az ideje az oroszoknál? (Fotó: Nemzeti Sport)
Az orosz sajtóhírek szerint Kassai Viktor távozik az Orosz Labdarúgó-szövetségtől (RFU), amelynél idén január óta a játékvezetők szakmai vezetői posztját töltötte be – az érintettek egyelőre nem kívántak ezekre a hírekre reagálni. Közben a múlt hétvégén Kassai a Maldív-szigeteken járt, ahol a helyi Szuperkupa-mérkőzést vezette. 

Kassai Viktor távozásáról ír az orosz sajtó. Hazánkban acsakfoci.huszámolt be arról, hogy „egybehangzó orosz lapértesülések” szerint a korábbi magyar játékvezető egy év után távozik az orosz szövetségtől.

Az oroszok már a lehetséges utódokat is megnevezték, szerintük a szerb Milorad Mazics vagy az angol Mark Clattenburg lehet Kassai Viktor utóda – előbbi Cipruson, utóbbi Görögországban vezeti a helyi futballszövetség játékvezetői testületét.

„A pletykákról én is olvastam, arról is, hogy kik kerülhetnek a helyére, de ezek csak sajtóhírek, amiket nem szeretnénk kommentálni. Amit az RFU részéről mondhatok: Kassai Viktor jelenleg a mi alkalmazottunk, és az elmúlt évben mutatott munkáját a szövetség évzáró ülésén értékeljük” – reagált a Nemzeti Sport érdeklődésére a Kassai Viktort foglalkoztató Orosz Labdarúgó-szövetség sajtófőnöke, Kirill Melnyikov.

Lapunk természetesen szerette volna megszólaltatni Kassai Viktort is, de a 2011-es Bajnokok Ligája-döntő (FC Barcelona–Manchester United 3–1) játékvezetője nem kívánt reagálni.

Mindeközben a korábbi játékvezető ezekben a napokban visszatért a futballpályára, igaz, egyetlen alkalommal: az elmúlt hétvégén a Maldív-szigetekre utazott, s kedden ő vezette a Maziya Sports–Club Eagles (2–3) közötti Szuperkupa-mérkőzést, majd a FIFA programjának keretein belül előadást tartott a helyi játékvezetőknek és ellenőröknek.

A MALDÍV-SZIGETEKI SZUPERKUPA-MÉRKŐZÉS

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik