Oroszország: Dick Advocaat Hiddink kipróbált „harcosaiban” bízik

Vágólapra másolva!
2010.08.05. 20:40
Keretet hirdetett Dick Advocaat, az orosz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya az augusztus 11-i, Bulgária elleni felkészülési mérkőzésre.

„A keret szinte ugyanaz maradt, mivel láttam a fiatalokat, és még nem elég felkészültek ahhoz, hogy a nagyválogatott tagjai legyenek. Az elődöm, Guus Hiddink nagyszerű munkát végzett a 2008-as Eb-ig, de az előző két év már nem volt annyira sikeres. Ezen el kell gondolkodniuk a játékosoknak is, és ha szükséges, változtatni a hozzáállásukon" – mondta Advocaat, aki valószínűleg a Zenit-játékosokkal telezsúfolt középpályássorra építi csapatát.

AZ OROSZ KERET
Kapusok: Igor Akinfejev (CSZKA Moszkva), Vlagyimir Gabulov (Dinamo Moszkva)
Védők: Alekszandr Anjukov (Zenit), Alekszej Berezuckij (CSZKA Moszkva), Vaszilij Berezuckij (CSZKA Moszkva), Jurij Zsirkov (Chelsea), Szergej Ignasevics (CSZKA Moszkva), Gyenyisz Kologyin (Dinamo Moszkva)
Középpályások: Dinijar Biljaletgyinov (Everton), Vlagyimir Bisztrov (Zenit), Igor Gyenyiszov (Zenit), Kosztantyin Zirjanov (Zenit), Roman Sirokov (Zenit), Alan Dzagojev (CSZKA Moszkva), Igor Szemsov (Dinamo Moszkva), Dmitrij Torbinszkij (Lokomotiv Moszkva)
Támadók: Andrej Arsavin (Arsenal), Roman Pavljucsenko (Tottenham), Pavel Pogrebnjak (Stuttgart), Dmitrij Szicsov (Lokomotiv Moszkva)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik