OM: a vezetőedző nem számít Giroud érkezésére

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.10. 14:04
Rudi Garcia, az Olympique Marseille edzője szerint csapata egyelőre nem elég vonzó a topjátékosok számára, így kétli, hogy az arsenalos Olivier Giroud úgy dönt, náluk szeretne játszani a jövőben.

Azzal, hogy az Arsenal a múlt hónapban szerződtette az Olympique Lyontól Alexandre Lacazette-et – a brit sajtó szerint mellesleg klubrekordnak számító 60 millió euróért –, kérdésessé vált, hogy az „ágyúsok" menedzsere, Arsene Wenger mennyire számít a jövőben Olivier Giroud játékára. Korábban ráadásul napvilágot láttak olyan hírek, melyek szerint Giroud visszatér a hazájába, Franciaországba, és esetleg az Olympique Marseille színeiben folytatja a pályafutását. Ezzel kapcsolatban most megszólalt a kikötővárosi klub edzője, Rudi Garcia is.az Arsenal a múlt hónapban szerződtette az Olympique Lyontól Alexandre Lacazette-et – a brit sajtó szerint mellesleg klubrekordnak számító 60 millió euróért –, kérdésessé vált, hogy az „ágyúsok" menedzsere, Arsene Wenger mennyire számít a jövőben Olivier Giroud játékára. Korábban ráadásul napvilágot láttak olyan hírek, melyek szerint Giroud visszatér a hazájába, Franciaországba, és esetleg az Olympique Marseille színeiben folytatja a pályafutását. Ezzel kapcsolatban most megszólalt a kikötővárosi klub edzője, Rudi Garcia is.

„Nem hiszem, hogy ide szeretne igazolni – vélekedett a szakember. – Ez érthető, ha te vagy a francia válogatott csatára, és éppen klubot akarsz váltani. Más iránt érdeklődik, mint hogy nálunk játsszon. Olyan emberekre van szükségünk, akik elég motiváltak ahhoz, hogy a mi országunkban futballozzanak.”

„Ez arra is rávilágít, hogy még fejlődnünk kell ahhoz, hogy elég vonzóak legyünk a labdarúgók számára, ugyanis jelenleg ehhez még nem vagyunk elég jók. Egyelőre nem tudom, hogy melyik támadójátékossal tudunk megegyezni, ám sok dolgot hallottam. Azt viszont nem szeretném, ha a rajongóink arról álmodoznának, hogy topfutballistát sikerül igazolnunk” – szögezte le Garcia.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik