Olaszország: műtéten esett át Mino Raiola

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2022.01.12. 20:32
null
Műtéten esett át Mino Raiola (Fotó: AFP)
Annak ellenére, hogy a nemzetközi sajtóban az a hír járja, hogy Mino Raiola életmentő műtéten esett át, a megosztó játékosügynök – aki Zlatan Ibrahimovicot és Erling Haalandot is képviseli – Twitter-oldalán megjelentek szerint betervezett beavatkozásról van szó. 

 

Az angol és az olasz sajtóban egyaránt arról lehetett olvasni, hogy a minden hájjal megkent Mino Raiola életmentő műtéten esett át.

Ehhez képest a tekintélyes La Gazzetta dello Sport hasábjain megjelent hírben a milánói San Raffaele kórház – ahol a holland-olasz Raiola átesett az operáción, s jelenleg is megfigyelés alatt áll – vezetője, Alberto Zangrillo elmondta, betervezett beavatkozása volt a megosztó üzletembernek.

Elkerülve a további spekulációkat, a játékosügynök Twitter-oldalán feltűnt egy poszt, amiből kiderül, altatással járó, általános egészségügyi vizsgálaton vett részt.

„Mino Raiola általános egészségügyi vizsgálaton vett részt, amihez altatás volt szükséges. Minden meg volt tervezve, nem történt életmentő műtét.”

Arról egyelőrenincs bővebb információ, miért kellett megműteni, és hogy jelenleg milyen állapotban van.


Carmine „Mino” Raiola Hollandiában nőtt fel. Családja az 1960-as években emigrált Campaniából (Olaszország), hogy pizzériát nyisson a nyugat-európai országban. Raiolát – az elterjedt hírekkel ellentétben – sohasem alkalmazták szakácsként az étteremben. Ugyanakkor a labdarúgás világa azonnal beszippantotta. Eleinte csak hollandokkal dolgozott, mára már olyan világsztárokat képvisel, mint Zlatan Ibrahimovic, Erling Haaland, Gianluigi Donnarumma, vagy épp Marco Verratti.

A kíméletlen tárgyalási módszereiről híres üzletember általában hatalmas nyereségeket szokott elkönyvelni egy-egy futballista átigazolása után. Ennek „köszönhetően” a klubvezetők és a vezetőedzők nem igazán szívelik: Sir Alex Ferguson, a Manchester United egykori menedzsere nemes egyszerűséggelsz.rzsáknaknevezte.

Az átigazolási piac egyik legellentmondásosabb és legbefolyásosabb figurája korábban a FIFA ellen is fellépett, mert a szövetség szabályozni akarta a játékosügynökök tevékenységét.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik