NL: „Megöltem a könyökömmel” – Lovren Sergio Ramosról

Vágólapra másolva!
2018.11.16. 18:56
Nem mondunk újat azzal, ha azt állítjuk, nem rajong túlságosan Sergio Ramosért Dejan Lovren. A Liverpool horvát védője minden bizonnyal a Bajnokok Ligája-döntő után orrolt meg a spanyolra – akkor klubtársával, Mohamed Szalahhal találkozott a Real Madrid csapatkapitánya, és az eset után az egyiptomit sérülés miatt le kellett cserélni. A Marca beszámolója szerint a csütörtöki Horvátország–Spanyolország meccs újabb fejezetet nyitott az íródó „love story” hasábjain.

„Örülök, megöltem a könyökömmel, megöltem” – nyitott nem túl szimpatikusan a lefújás utáni élő Instagram-videójában Lovren, de itt nem állt meg.

„Megmutattuk, hogy tökösebbek vagyunk, mint ők. Mi, amikor kikaptunk 6–0-ra, gratuláltunk nekik. Ma csak Morata gratulált nekünk, a többiek nem. Sosem láttam ilyesmit” – magyarázta a horvátok védője, majd a biztonság kedvéért még pénteken egy „Jó reggelt, Horvátország” üzenettel posztolt az Instagramra egy képet, amelyen Lovrenen kívül a fejét fájlaló Ramos is látható.„Örülök, megöltem a könyökömmel, megöltem” – nyitott nem túl szimpatikusan a lefújás utáni élő Instagram-videójában Lovren, de itt nem állt meg.

„Megmutattuk, hogy tökösebbek vagyunk, mint ők. Mi, amikor kikaptunk 6–0-ra, gratuláltunk nekik. Ma csak Morata gratulált nekünk, a többiek nem. Sosem láttam ilyesmit” – magyarázta a horvátok védője, majd a biztonság kedvéért még pénteken egy „Jó reggelt, Horvátország” üzenettel posztolt az Instagramra egy képet, amelyen Lovrenen kívül a fejét fájlaló Ramos is látható.

Dobro jutro Hrvatska

190.5k Likes, 4,507 Comments - Dejan Lovren (@dejanlovren06) on Instagram: "Dobro jutro Hrvatska "

NEMZETEK LIGÁJA
A-DIVÍZIÓ

4. CSOPORT
Horvátország–Spanyolország 3–2 (Kramaric 54., Jedvaj 69., 93., ill. Ceballos 56., S. Ramos 78. – 11-esből)



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik