NL: Mbappé megsérült – kihagyhatja a horvátok elleni meccset

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2020.09.06. 14:40
null
Mbappé lehet, hogy kihagyja a horvátok elleni NL-meccset (Fotó: AFP)
Bokasérülést szenvedett Kylian Mbappé a francia válogatott Svédország elleni Nemzetek Ligája-csoportmérkőzésén. A meccs egyetlen gólját szerző 21 esztendős támadót a 77. percben kellett lecserélni.

Bár nem súlyos a PSG-sztár sérülése, Didier Deschamps szövetségi kapitány nem szeretne kockáztatni, így lehetséges, hogy kihagyja a keddi Franciaország–Horvátország Nemzetek Ligája-mérkőzést, amely a két válogatott első találkozása lesz a 2018-as oroszországi világbajnoki finálé óta.

Az érzékeny bokájára kapott egy rúgást, le is kellett cserélnem, de a meccs után már nem nézett ki annyira rosszul. Meglátjuk, hogy mit érez vasárnap, illetve hétfőn, de nem akarok kockáztatni. Meglátjuk, hogy egy-két nap múlva mennyire lesz érzékeny a bokája, még az is lehet, hogy számíthatunk rá a horvátok ellen” – mondta a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Didier Deschamps szövetségi kapitány.

Kylian Mbappé még augusztus elején szenvedett bokasérülést a Saint-Étienne elleni francia kupadöntőben, majd a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében tért vissza csereként az Atalanta ellen. Erre a bokájára kapott ezúttal is egy rúgást a 21 éves támadó, akit a 77. percben kellett lecserélni.

Ezt megelőzően a 41. percben megszerezte a mérkőzés egyetlen, így győztes gólját. Mbappé négy gólnál és három gólpassznál jár az utolsó hét francia válogatottbeli mérkőzésén.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik