NK Osijek: „Kleinheisler nem képes »normális« gólt lőni”

POLGÁR LÁSZLÓPOLGÁR LÁSZLÓ
Vágólapra másolva!
2021.03.20. 09:30
null
Kleinheisler László nagy gólt lőtt a Lokomotivának (Fotó: nk-osijek.hr)
Mint arról beszámoltunk, az NK Osijek 2–0-ra legyőzte hazai pályán a Lokomotiva Zagrebet a horvát első osztályú labdarúgó bajnokság 26. fordulójában pénteken. Az első találatot a magyar válogatott keretéhez a hétvégén csatlakozó Kleinheisler László szerezte, akit csapattársa, Josip Vukovic méltatott.

„Az eredmény talán azt mutatja, de egyáltalán nem volt egyszerű mérkőzés ez nekünk – nyilatkozta az eszéki klub honlapjának Josip Vukovic.A lényeg persze a három pont megszerzése volt, elégedett vagyok és csak gratulálni tudok a játékostársaimnak is.”

Ahogy tette ezt külön Kleinheisler esetében is.

„Meg is jegyeztem Lászlónak, talán a Puskás-díjat kívánja elhódítani az esztendő végén. Ez az ember egyszerűen nem képes szimplán, mondjuk úgy, »normális« gólt szerezni, és adja Isten, hogy ezt a jó szokását megtartsa. Ramón Miérez esetében pedig ha fejes jön, az nyolcvanöt százalékban be is talál. Amúgy meg megyünk tovább meccsről meccsre, mindig a maximumra törekszünk. Remekül megy mindenki az edzéseken, az eredmények jönnek és ezt kell tovább folytatnunk. Most néhány nap szünet jön a legtöbbünk számára, hogy azt követően még erősebben térhessünk vissza” – tette hozzá a 28 esztendős középpályás.

KLEINHEISLER BOMBAGÓLJA

Az NK Osijek pénteki sikerével át is vette a vezetést a tabellán a Dinamo Zagrebtől, igaz, a fővárosiak eddig két találkozóval kevesebbet játszottak a bajnokságban.

HORVÁTORSZÁG, 1. HNL
26. FORDULÓ

NK Osijek (Eszék)–NK Lokomotiva Zagreb 2–0
Osijek:
Kleinheisler László kezdett, a 14. percben gólt szerzett, majd a 84. percben lecserélték. Gyurcsó Ádám nem volt keretben.
Az élcsoport:
1. NK Osijek 58 pont (26 mérkőzés), 2. Dinamo Zagreb 57 (24), 3. Gorica 48 (25)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik