Montenegró: a sajtóból tudta meg a szövetségi kapitány, hogy leváltották

MTI/V. J.MTI/V. J.
Vágólapra másolva!
2020.12.30. 14:03
null
Faruk Hadzibegic a meglepő eset ellenére tiszteletben tartja a szövetség döntését (Fotó: AFP)
A bosnyák Faruk Hadzibegic távozott a montenegrói labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztjáról, utódja Miodrag Radulovics lett – adta hírül az MTI.

 

A montenegrói labdarúgó-szövetség (FSCG) szerdán jelentette be, hogy nem hosszabbítja meg a tavaly nyáron kinevezett 63 éves edző csütörtökig szóló szerződését.

„Láttam, hogy hivatalos a döntés, és Montenegrónak új kapitánya van, de még mindig azt várom, hogy valaki felhívjon a szövetségből, és tudassa velem a hírt” – nyilatkozta Faruk Hadzibegic. A szakvezető később megköszönte a bizalmat, és elismerte, a szövetségnek joga van, hogy azt nevezzen ki a nemzeti csapat élére, akit akar.

Hadzibegic 14 mérkőzésen irányította a válogatottat, mérlege hat győzelem, négy döntetlen és négy vereség volt.

Az új kapitány, a montenegrói Miodrag Radulovics szerződése egy évre szól. Az 53 éves tréner megfordult már a szerb és a montenegrói utánpótlás-válogatottaknál, volt a libanoni és a mianmari válogatott szövetségi kapitánya, valamint dolgozott Kazahsztánban, Üzbegisztánban, Kuvaitban és Iránban is.

A montenegrói válogatott a 2022-es katari világbajnokság selejtezősorozatában Hollandiával, Törökországgal, Norvégiával, Lettországgal és Gibraltárral találkozik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik