MLS: Stieber klubja megegyezett az Evertonnal Rooneyról – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.10. 15:51
null
Wayne Rooney Stieber Zoltán csapattársa lehet (Fotó: AFP)
A Sky Sports értesülései szerint az MLS-ben szereplő DC United megegyezett Wayne Rooney átigazolásáról az Everton labdarúgócsapatával.

 

Szerdán a Washington Postra hivatkozva számoltunk be róla, miszerint a Stieber Zoltánt is foglalkoztató D.C. United előrehaladott tárgyalásokat folytat Wayne Rooneyval, az Everton csatárával.

A lap szerint a D.C. United megkereste már Andrés Iniestát, Carlos Tévezt, Javier Hernándezt és Mario Balotellit is, de egyedül Rooney vette komolyan az ajánlatot. A Sky Sports most szenzációként hozta le, hogy a két klubnak sikerült egyezségre jutnia: az amerikaiak 12 millió fontot fizetnek Rooneyért a liverpooli egyesületnek – arról azonban egyelőre nincs információ, hogy a játékos és a washingtoniak is már megállapodtak-e.

A D.C. Unitednak csak egy kiemelt futballistája van (az amerikai Paul Arriola), azaz akár két olyan labdarúgót is szerződtethet, aki az MLS szabályzatában rögzített határnál magasabb fizetést kap. Washingtonban nemzetközileg elismert sztár legutóbb 2008-ban játszott, az argentin Marcelo Gallardo egy szezont töltött a Unitednél.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik