MLS: Sallóiék kikaptak, Bale és Chiellini is debütált

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2022.07.18. 07:10
null
2–1-re nyert a Los Angeles FC a Nashville otthonában (Fotó: Twitter/LAFC)
A Sallói Dániellel felálló Sporting Kansas City 3–0-s vereséget szenvedett a Real Salt Lake vendégeként az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság alapszakaszának legutóbbi fordulójában. A Los Angeles FC-ben kezdőként debütált Giorgio Chiellini, Gareth Bale 19 percet kapott az első mérkőzésén.

Gól nélkül ért véget a Real Salt Lake–Sporting Kansas City találkozó első félideje, a második játékrész ötödik percében azonban megszerezte a vezetést a hazai gárda. Roger Espinoza, a Sporting játékosa a 62. percben piros lapot kapott, így emberhátrányba került a vendég együttes. A Salt Lake ezt ki is használta, három perccel később megduplázta az előnyét, a végeredményt pedig a 71. perben Jefferson Savarino állította be.

Sallói Dániel végigjátszotta a mérkőzést, két kapura lövéséből egyik sem talált célt.

A Nashville SC a Los Angeles FC-t fogadta, a vendégeknél kezdőként lépett pályára a 117-szeres olasz válogatott Giorgio Chiellini. A 37 éves középhátvédnek ez volt az első mérkőzése a Los Angelesben. Ugyan csak 60 percet játszott, a legtöbb szerelés az ő nevéhez fűződik. A 2–1-es Los Angeles-i sikerrel végződő találkozón szintén debütált Gareth Bale, a vendégek legfrissebb igazolása. A walesi szélső 19 percet kapott.

EGYESÜLT ÁLLAMOK, MLS
ALAPSZAKASZ
Real Salt Lake–Sporting Kansas City 3–0
SKC: Sallói Dániel végigjátszotta a mérkőzést.
Nashville SC–Los Angeles FC 1–2

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik