MLS: Sallói Dániel csapattársa is lehetett volna Cristiano Ronaldo

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2022.12.31. 07:53
null
Sallói Dániel klubjánál is kiköthetett volna Cristiano Ronaldo (Fotó: Getty Images, alnassr_fc/Instagram)
Mint beszámoltunk róla, az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo aláírt a szaúdi al-Nasszrhoz, ahol a világ legjobban kereső labdarúgója lesz. Taylor Twellman, az ESPN újságírója szerint a portugálnak az MLS-ből is volt ajánlata, Sallói Dániel klubja, a Sporting Kansas City közel járt a megszerzéséhez. 

 

A Marca információi szerint évi 200 millió eurós fizetéssel a világ legjobban fizetett labdarúgója lesz Cristiano Ronaldo a szaúd-arábiai al-Nasszrnál. A Manchester United november végén bontotta fel a szerződését az ötszörös aranylabdás portugálnak, miután Ronaldo nagy vihart kavaró interjút adott Piers Morgannek.

Az ESPN újságírója, Taylor Twellman most arról számolt be, hogy több MLS-csapat is érdeklődött Ronaldo iránt, egy ráadásul igen komolyan tárgyalt vele. Ez a klub a Sporting Kansas City, amelybenSallói Dániel is játszik. Twellman szerint a klub ajánlata annyira meggyőző volt, hogy a portugál menedzsmentje többször is egyeztetett a Kansasszel a szaúdi ajánlat elfogadása előtt, úgy tudja, „nagyon közel volt”, hogy összejöjjön az átigazolás.


Tom Bogertnek, az MLS újságírójának forrásai szintén megerősítették az információkat, hetekig zajlottak a tárgyalások és a klubnak kész tervei voltak Ronaldo megszerzésére.

Fabrizio Romano, átigazolási ügyekkel foglalkozó olasz újságíró hozzátette, a Piers Morgannel készült interjú előtt az SKC vezetése arról értekezett, milyen kereskedelmi és reklámlehetőségekkel járna a portugál szerződtetése.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik