MLS: őrült meccset nyert New Yorkban a Colorado

Vágólapra másolva!
2022.08.03. 07:22
null
Őrült meccset nyert meg a Colorado New Yorkban (Fotó: New York Red Bulls/Twitter)
Kilenc gólt hozó mérkőzésen szenvedett vereséget az észak-amerikai labdarúgó-bajnokságban (MLS) a Keleti konferenciában negyedik helyen álló New York Red Bulls, amely ugyan a 28. percben már 3–1-re vezetett, a Nyugaton tizedik Colorado Rapids azonban fordított és 5–4-re nyert.

A házigazda New York Red Bulls kevesebb mint tíz perc után Dru Yearwood és Aaron Long góljával2–0-ra elhúzott, s bár a 21. percben a Colorado Diego Rubio találatával szépített, a házigazda nem sokkal később Lewis Morgantizenegyesből lőtt góljával visszaállította a különbséget (3–1).

A Rapids még a szünet előtt faragott hátrányából Keegan Rosenberry góljával, majd a 77. percben Collen Warner egyenlített, három perccel később Michael Barrios góljával már a Colorado vezetett (3–4), s a rendes játékidő utolsó percébenDantouma Toure még növelte is a vendégek előnyét.

A 97. percben Tom Barlow büntetőjével kozmetikázott az eredményen a New York RB, amely így 5–4-es vereséget szenvedett.

A játéknap másik mérkőzése már nem hozott ennyi gólt, a Seattle Sounders hazai környezetben Nicolás Lodeiro tizenegyesből lőtt góljával 1–0-ra legyőzte az FC Dallast. A Dallas meccskeretében Schön Szabolcs nem kapott helyet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik